2 maj

06.06 Fikar. Verkar bli en fin dag. Då jag va borta hela dagen igår är de lite bestyr idag här hemma. Igår åkte jag 7.45 och kom hem 18.45 ,fodrade och fånga en höna som inte ville in. Kommer in och bordet är dukat m Taco-mys!!!! ÖÖÖHHHH lite överraskande och jätteskönt.

Kollade sedan Bäst i test och fasen va vi skratta….de är skönt o skratta. Man skrattar inte mycket ofta så att säga.

Fick en bild på Candy. De hade varit med henne på genrep för 3 års test. Men oj så fin hon va..eller är!!! Jag har lånat ut henne som mamma och hon är betäckt m Bretton Woods. Spännande.

Birks fiskarpolare ska fiska m nån annan idag..Birk besviken. Jag erbjöd mej o följa med senare i em….. Tänkte vara en påhejande och passiv mamma. Ja va kul då kan vi ha fika o så……… blev genast ett projekt som man då inte kan backa på förstås. Nej men de är mysigt. Så de blir troligen senare….om han inte hittar nån roligare o fiska med.

Ska rida hästarna och så under dagen.

Jakob med Crystal Candy sto 3 år e Demand-Samantha Hit-Samarant