23 april

05.56 Fikar. Faan så drygt. -5 ute och + 10.5 inne. Värst är ute. Nästan lite uppkäftigt på nåt vis. Solen skiner o är varm men de är fruset o snålblåst. Man tror man ska rida på utebanan men oj va hårt. Red den sista där igår och de andra inne som va först.

Hästar toppar olika . Igår va Odi de bästa han varit på hela tiden va jag minns. Han är så fin att rida och går han fram känns de verkligen som man ”inte behöver göra nåt”. Beror troligen på hans egna balans och sammansättning. Så glad för de.

Ska börja fixa för lägret. Köper grejer till efterrätten idag,den kan man göra innan o frysa ned. Pajskalen är klara.

Det blir intensivt denna vecka. Vet redan nu att på måndagen efter ska mi dag vara tom på allt utom mina hästar.

I morron Strömsholm med 2 hästar. Sa inspirerande. Torsdag träningar Karlskoga, fredag läger med 5 övernattande. Lördag läger och sedan Nora för träningar. Sover där och fortsätter sedan till Vallentuna sönd fm och dömer till 18 ca.

Jättekul men tajt så att säga.

Vill ha iordning i mitt hönseri oxå. Den av snö kraschade utehagen. Igår släppte vi ut dom så de gick över hela gården. Dom är verkligen duktiga …hönsen. De går in när de börjar dra sej mot kväll.

Vill ha fler höns så man kan sälja lite ägg. Då kanske de kan gå jämt upp ekonomiskt.

Idag rida alla fm och sedan till stan en sväng em.