25 april

05.50 Fikar. Trött..alltid tröttare när jag sovit bra. hahahah Igår va de en tur till EvaKarin som sagt va.

Kom dit i bra tid och började med Festus som gick så fint. Sedan…Iogurte. Inte lika bra, iallafall inte från start. Så motspänding som han faktiskt kan va på nån tävling. Usch.

Fick rida ökad galopp/mellangalopp Ja herreminje vad han höll på. De va så han va när jag red på 53% i Lidköping. Exakt så. Tänkte inte på de just igår men nu….i skrivande stund.

De löste sej dock. Väldigt fin på slutet. Nyttigt o ta de i de jobbiga oxå.

Hemma vid halv fem. Lastade ur och städade iordning.

Åt lite pannkaka,fixade tvätt…..gjorde köttfärsen som skulle vara till pajer som ska göras idag.

Idag är de rida några. Iogurte ska få skrittas tänkte jag. Sedan blir de träningar i Karlskoga , börjar sent(i min värld)

Ska försöka åka nästa vecka oxå.

Det gäller verkligen o omvandla till positivt , detta med är glaset halvfullt eller halvtomt.

När jag ser min vägg-lista på de närmsta månaderna …….GAHHHHHH. Men hur jag ser på de är upp till mej. Det är inga tråkiga jobbiga saker utan var o en roliga. Läger….kul

träningar….kul……dömning ….kul. Sitta i bilen o resa kan oxå va avslappnande och menar inte att jag sover utan man pratar med bekanta…funderar och lyssnar på bok. Dömeri är kul..ser fina hästar, umgås lite med kolleger som man aldrig ser annars.

Så ska jag tänka på helgen framför mej..och nästa …..och nästa Hahahahhaha

Kryddar på med tävlingar. Att man har bra folk omkring sig, fina hästar att rida, fin lastbil,,,De är rätt gött egentligen.