3 maj

05.50 Fikar.Sovit sådär. Mitt i mitt röriga jag behöver jag och måste jag vara ganska planerande.

Nu går de INTE. Ex vis

Vad gör man till helgen:??? Bokad som domare Eskilstuna lördag MEN vet inte om jag behövs…nån kanske vill träna ,jag får säga vet inte …osv Söndag: Kanske tävla med en massa hästar och döma men inte säkert. Få starter….göra annat ? Man vet inte. OM jag ska åka…vem ska ta stallet lördag när jag är borta. Man får fråga nån EVENTUELLT kan du hjälpa mej…OM jag ska tävla vem ska med där??SKa man tävla om 2 helger? Vilka klasser ? Ja de berodde lite på OM man kvala denna helgen…

Programträning? Ja de vore bra men OM de blir tävling på de andra stället åker man hellre dit. Ja just de ,,,jag skulle döma där oxå…tänk OM jag inte ska tävla vilken onödig dum resa ….då kanske de INTE vill jag ska döma ändå???

Lite så är de nu…..Gud så jobbigt.

Vet inte gällande Midsommar heller -helt plötsligt. Alla kan hjälpa till söndag-som vanligt. Då går man på varandra . Har full förståelse för att man har andra åtaganden ABsolut. Men organisationsmässigt lite scary om man ska ha dessa klasser.Det är heller inte långt kvar.

Igår red jag några och några blir de idag.

I morron full dag i Örebro