19 april

05.58 Fikar. Ja de händer mkt hemskt i denna värld. Tittar man inte på nyheter etc….så kan man OJA sej för vädret. De är för träligt. Som om man ligger i startblocken och de visslas för omstart hela tiden.

Tebax o börja om. Vad jag kan se ..inget mer minus efter tis??Vill slösa med pengar på blommor mm. Ta en riktigt skön dag o bara handla växter o annat mer eller mindre onödigt. Växterna hör givetvis inte dit.

Igår som blev en ren hemmadag hade jag ju inte planerat att rida o gjorde inte heller så.

Istället satte jag fart ,tillsammans med stackars praktikanter, som visserligen fick lära sej att så här kan de bli om man jobbar mkt-har för lite tid och för mkt grejer. Typ.

Stort rens i förrådet. Alla täcken genomgådda. En del hamnade i hemmets tvättmaskin en del blev handtvättade för att få bort de värsta. Blir kostsamt o lämna in.

Tvättade alla flughuvor o annat skönt somrigt.

Sedan gick jag lös på andra baracken. Hittade en del bra grejer.

Några av medlemmarna är nytänkande och vill ha SPotifylistor på tävling. Jag gillar fortfarande skivorna. Hahaha. Jag o Jocke samlade in alla skivor från alla skrymslen och han tog hem för sortering/fodral mm.

Känns skönt. SKa ordna nåt tävlingsskåpsaktigt där mina såna grejer är på plats.

Fick åka o köpa mer tvättmedel. Hittade en lax-sida på rea o slog till. Ugnsbakad med dill-tomatost o citron. Fixade klyftpotatis. Så gött.

Dagens schema är rida alla 3…lektioner -Karlstad-hem o kika lite på Fernis. Packa inför coach/träningsresan.

Åker lör lunch till Lidköping för att supporta Anki Almlöf på tävling. Vi bor på hotell!!!!!! hon rider även sönd. Sedan åker jag mot Vara för träningar. Hemma sent.

Vi ska spela in till vår Youtube kanal ”Strandad Anka” under helgen.

SKa va sminkad.