15 nov

05.42 Fikar. Absolut 0 huvudvärk. Så skönt. Drömde i natt…….va en massa domare jag skulle fixa övernattning till…de blev bara fler o fler. Hahahha

Igår en mindre tränings-resa . Inte så långt bort då funkar de. Hann ta stallet innan och sedan va de ridhjälp här hemma och en del vilodag.

Så skönt så länge påfrysandet håller sej borta. SKiter i om de är lerigt bara de inte fryser. Man kan rida ute,slipper halkan osv….. Scenariot att man ska galoppera i snö är s avlägset ..kommer ihåg nåt år visserligen då de va så mkt snö så man faktiskt kunde rida på utebanan,snön va underlaget. Men de höll sej så att säga. Det är OK….Snö och minus 10 hela tiden kan jag isf beställa.

Nu håller årets sista tävling -skulle jag tro-på borta i Linköping.

Tänk om de är så att i princip alla har eller ha haft corona. Kanske utan symtom eller haft huvudvärk en dag eller varit trötta en dag. Alla kommer o få de? GÅR ej att förhindra. Ett scenario bara…

Barn går i skolan,har hört barn som kommer till skolan och föräldrar med Corona eller med symtom är hemma från deras jobb. Men barnen går till skolan??? Va konstigt om de är sant?.

Idag hemma. nån lektion,stalltjänst och vara beredd på fisketur.