14 nov

06.12 Fikar. Jo jag fick ju en jävla spark av en häst. Skulle släppa ut i hagen,den tar sats,drar iväg och vänder arslet till o sparkar bakut. På mej.

Jag har verkligen varit förskonad från sånt genom alla år och alla hästar.

Inte speciellt klumpig eller oerfaren heller. Nåja . Tur i oturen hade jag inte mobilen i den sidans ben-ficka utan hade bytt till vänster.

Har riktigt ont ,det är tjockt inne i benet. Ömt. Så nu sover jag helst inte på rygg eller vänster sida då den andra skiten gör ont….inte heller höger för då ömmar benet. På mage??? njae då får jag inte luft.

Färdiggnällt.

Igår hade jag bästa riddagen på länge. Tarco gjorde fina vartannat, Iogurte prova jag o göra några fler byten på ….3 på diagonalen och de gick!!!

Ska ändå fortsätta jobba med grund och bara ett byte,de va mest för kul…

Hingsten gick riktigt bra på utebanan.

Idag ska jag iväg till Hagfors/Munkfors och ska ta stallet först och hoppas hinna rida hingsten. Skitväder med regn ute hör jag.

Hann inte städa igår tyvärr. Hade köpt mjölk så jag skulle göra pannkakor till matlådor. Gjorde 50 st. Ligger i portioner i frys. Gött!!!

Hemgjorda hamburgare till mys och CHOKLADPUDDING m grädde till efterrätt. Alltså finns de nåt godare???? Chokladpudding……