30 april

06.07 Fikar.

Var så ”duktig” igår…ätar-mässigt alltså. Måste tappa 6 hg. OCH har varit för mkt godisråtta ett tag. Går lätt överstyr liksom. Sitta o äta smågodis på kvällen??? Lars köper ibland en jättepåse som han tar fram..

Åt Keso och två ägg till lunch(ok då 2 rostade skivor bröd) Inget mellis…en banan 17 och en sallad på spenat,broccoli,rödlök keso och hackat päron. Broccolin jobbig, var för stora bitar men jag fick tugga iallafall. Inte bara o slänga i sej som några limpmackor….

Försöker iallafall skippa mackor och sötsaker veckan ut.

Red alla ute i slasket. Toppade Festus denna dag. Så fin. Han kan verkligen köra fyror…treor….tvåor utan en endaste darr på manchetten. Som ett rinnande vatten. Man känner han är så i rytmen….säger inte att de inte kan bli fel men så skön han är.

Birk flagga för att hans bank id va konstigt …dvs inte funka. Hade fått nåt skumt rödfärgat meddelande. Jag gick in på banksidan och försökte se. Stod inget o nåt bank id.

Ringde till bank. Satt i 1 timme och 15 min. Jo de hade gått ut och jag skulle gå in o söka nytt. Han va tvungen o vara med tillsammans med sin mobil. Info tog 2 min…..Att de inte står på sidan att detta har hänt???

Idag är de hemma i solen. Får lite ångest för allt jag vill hinna men ska lugna mej. Först rida alla sedan trädgårdsgrejer. I år har de verkligen varit ”att gå i ide” Vart är alla grejer man behöver, krukor osv…

I morron oxå hemma sedan 4 dagar med mkt innehåll.

Tycker de blev ett bra Youtube avsnitt denna gång. Vi får ju in lite tips om saker att prata om o de är kul.

SKOJAR TILL DE LITE…… gillar inte springa men gå jävligt fort är min grej