6 aug

06.06 Fikar. Hade en plan på 05 i gårkväll. La mej 22….MEN jag tror blodtrycket spökat sista tiden..mer än vanligt. Sover så illa,vaknar 100 ggr,hör hjärtslagen ,ligger jag på vänstersida känner jag hjärtat mot sängen och i natt ett hjärtsusljud i örat. Det var en del men jag känner igen från då de upptäcktes. Då hade jag ju apparaten på ett dygn och de visade sig att de va jättehögt just på natten.

Bökigt o ta tag i eftersom systemet är segt. Skulle nu vilja hämta en sån apparat ,sätta på o få en avläsning i morron.  Men de går nog inte.Ska kolla lite sen för just sömnhelvetet är en mara.

Igår började ett slags städ i kök. Yttre städ. Fönster,gardinbyte och annat plock och vips känns det nästan tomt.

Tvättat alla mattor. Fortsätter idag. Cilla ledig två dagar.

SKa rida en häst innan lektion och sedan är de 2 lektioner…en senare i kväll igen.

Ska åka till Johan med Actor så får han säga sitt hahaha Han blev nog lite chockad på ett sätt när jag ringde. Har ridit för Johan med Cajencas,Leporello,Toscamoon,Samanatha och en massa mer. Tycker han är bra. Sedna gick de över till Markne osv..

Nåja jag behöver nån som är regelbundet. Martin tävlar/tränar jättemkt på sitt håll så de blir för sällan. Bo Jenå superbra men oxå lite sällan. SKa vara med där oxå om jag får fortsatt plats.

Samantha konstaterat dräktig på 90 dagar m Giovanni Bell. Skönt 3 ston av 4 gick de bra med

 

Samantha tvling hemmaSamantha e. Samarant-RoulettoGiovanni

Furstinels (2)Furstinels e French Kiss-SunnyBoyGiovanni

SuarezOch en betäckt med denna Suarez nämligen Lynx(Luxus-Samantha)