4-5 aug

06.26 Fikar. ”sov” till kvart i sex….Huvudvärk. Ingen bra natt igen.

En fin weekend i Vällingby bakom. Faktiskt trevligaste tävlingsplatsen…..vilka funktionärer. Att bli behandlad som en prinsessa kanske inte är min grej men de blev vi verkligen. De tävlande blev oxå fint behandlade …superfina priser och mkt små extra grejer runt omkring.

Jag och AnkiCarlsson mötte upp vid Rasta Wäse lördag f, och samåkte till uppdraget.Trevlig resa m mkt snack om allt och alla typ.  Nej men de blir kul då man inte pratar på regelbunden basis.

Välkomnades med lunch i Vällingby. Dömde och hade sedan hotellrum beställt på Brommaplan. Checkade in …..tog nåt glas vin och gick o käkade på en trevlig restaurang. Jag tog Fish and chips som va otroligt god. Kändes nästan som de va på riktigt. En god öl till. Jättemätta så blev de en relativt tidig kväll.

Sov illa..hahahh varmt så mina fönster va öppna vilket i sin tur gjorde att trafiken i rondellen på Brommaplan verkade gå genom mitt rum. hahahahahah. huvudvärksstarten började här…..

En underbar frukost med mkt finesser och tebax till dömningen.. under dagen blev tävlingsledningen uppringda……av hotellet. Jag hade glömt min KUDDE!!!!!!!!   hahahahahah   va gulligt. Var klara vid 14 och for hem.

Av med domarutstyrseln och hade en lektion direkt. Tv och läggdags 22. Idag NorraViken….sista sto upp. 90 dagar Samantha. Håller alla tummar som går.

Släpper xx märren som inte tagit sig. Alltså skiter i o försöka mer.

Spekulanter på Zachary igår……. Voltige!!!!! Nån landslagsperson från annat land var uppe o hoppade på ryggen o voltigade sig. Gick super.  Man kan hoppas.

Rida alla som ska ridas. Städa köket..handla hönsmat.