20 mars

05.50 Fikar. Igår blev de lite påsk i köket. Gardiner o påskkäring samt nån höna. Känns speciellt att dekorera med höns när man har ett gäng utanför dörren.

På fm red jag Odi som va riktigt bra och Iogurte. Festus skrittades . Jag hade lite jobbig motivation rent allmänt. Får tagga på idag.

Får besök från Lillerud idag och sedan några träningar i em/kväll.

Jag o min vapendragare Anki Almlöf har ju följts åt några år nu. Tränat upp hennes häst från LB till godkänd Grand prix. Förutom tränardelen är vi dessutom goda vänner . Vi pratar väldigt mkt i telefon och tar upp allt från magont till galoppriuetter.

Har oxå i flera år pratat om att starta en VLOGG. Jag visste inte ens va de va. Det är en blogg med filmer. Att de vore kul. Avdramatisera och förverkliga dressyrlivet och dess vedermödor. Att allt inte är vita leenden och glänsande utrustning utan ibland får man rida med en eltejp runt stöveln eller bruna stigläder på svart sadel.

Tanken är att ha ett avsnitt per vecka och jag själv är inte säker på vart de finns? Instagram kanske?

Den kommer att heta Strandad_anka ..Spännande.

Fick ju parkeringsböter när jag stod i duvan-huset. Jag hade lagt i via appen och fatta inget. Överklagade de 500:- . Fick svar att

Hej Christina,

Tack för ditt mejl!

Efter att ha kollat på ditt ärende så ser jag att kontrollavgiften är utfärdad av EuroPark på adressen P-hus Duvan, Plan 2. Här gäller områdeskod

3980. När jag kollar på din parkering så har den startats på en annan områdeskod 3101. Använder man kartfunktionen behöver man alltid dubbelkolla att bilikonen är placerad rätt, GPS-positionen som anges är ett förslag och behöver alltid dubbelkollas gentemot skyltningen på platsen.

Det är viktigt att man startar sin parkering på rätt områdeskod, annars har man enligt parkeringsoperatören inte haft en giltig betalning.

Varje områdeskod är kopplad till respektive parkeringsoperatör så rätt parkeringsbolag får betalt för parkeringen, därför är det väldigt viktigt att starta parkeringen på rätt områdeskod.

Vi beklagar att du fått en kontrollavgift, dock ligger det utanför vad vi på EasyPark kan påverka. Bevakningsbolagen jobbar på uppdrag av parkeringsoperatören eller den som äger ytan och tyvärr har vi ingen möjlighet att påverka en utfärdad kontrollavgift.

Då jag själv inte hade nån susning om olika våningar på huset och att den faktiskt kunde glida över i en annan zon och att jag HAR betalat 50:- i avgift………..

Får sedan 8 dagar på mej att betala. Trodde de fanns nån ”regel” att man hade 15 eller 30 dgr ???

OBS har betalat o skiter i detta nu. Ska aldrig mer parkera.

Till helgen lite dömning på Hammarö.