19 mars

05.54 Fikar. Dag 3 m bra sömn o 0 huvudvärk. Varför??? Men så gött.

Kallt. 12grader i huset. Sugen på vår och att sätta ut blommor o anat. Bestämde med EvaKarin de blir träning nästa vecka. Kul. Blev bökigt denna vecka då dagen försvann igår. Det blir liksom ingen dag.

Kurs. På Scandic. Bra mat. Tycker innehållet i kursen var väldigt allmänt. Allmän info. Gällande hjälmar, miljön i stallet, osv….. Det jag tar med mej är förklaringen av en hjärnskakning. Man har väl vetet på ett ungefär men nu fick man klart med vidden och processen. Jag har lite svårt med matande av info och samma text står på tavlan. Nåja den höll på till 16.30 så de blev en full dag.

ALltid kul att möta kollegor.

Idag ska jag rida och försöka göra en plan för veckan. Delvis köpa hästmat och delvis ändra om lite i stallets förvaring.

Helgen blir de dömning om än så lite. På Hammarö.

Det ska oxå planeras läger…tävling på hemmaplan…..Påsk mitt uppe i allt.