21 Mars

06.04 Fikar. Denna vecka såg vid ingången rätt tom ut men har utkristalliserat sig till en därför väldigt rörig vecka, Jag har svarat de går bra med tanke att den va tom. De är den inte längre.

Igår red de och träffades. Lite VLOGG snack och annat. Red hästar och lagade mat. Tror den kommer finnas på Instagram-bara de är ju roligt att jag inte fattat

kommer bli på Youtube men än så länge Instagram @strandad_anka

Nja resten av veckan en huller om buller vecka helt enkelt.

Nu ligger ”klockan” ute i manegen. En skräckövning för många som säger -Jag ska inte hoppa. Njae detta är galoppsprång som vanligt. Bara de att de ska hitta en jämnhet. Olika lätt för olika ryttare och hästar.

Har en ganska oplanerad påsk vilket är skönt. Kanske kan festa till de med kaffe utomhus. Nej men jag ska förbereda alla övernattningar på läger som kommer framledes. De praktiska runt allt de. Tyckte först de va så långt kvar… eller hur.

Nästa vecka Eva Karin igen. SKa troligen får bli Odi som ersätter Festus denna gång. Festus repar sig och har börjat skritta lite. Han har ju ingen skada i den bemärkelsen. Men de kändes bra för mej o låta honom vara under första medicineringen.