28 juli

05.28 Fikar. Börjat småpacka. För de blir småpacka. Jag bokade /köpte biljett o sparade in några kronor åt klubben med att inte ta handbagare. Hahahah så konstigt. Snällt kanske men konstigt. Jag har bryderier gällande packningen nu. Ska döma 2 dagar ,resa och önskar ett promenad-set och nåt mer . Blir spännande. Svårt med väder. Hahahahha Inte ens min egen snålhet bedrar visheten utan åt en tredje part. Ja jag förstår man kan boka /betala extra men ännu är inte hemresan 100%. Finns en mikroskopisk chans jag behöver skynda som faan till en anslutningsbuss på 30 min från landningen till avgång. Vill då inte stå o vänta på bagaget. Härligt med planering.

Lars ska ju med………han fylle 60 år. Blir nåt annat än soffan och jag har inte samma driv som han hade när jag fyllde. Tack alla som var med. Otroligt. Detta blir oxå OTROLIGT…….. OTROLIGT högt upp i Sverige. På ett annat sätt MEN otroligt. Närmare Boden.

Varit i Östersund som högst tror jag.

Igår mockade jag och för sedan till Örebro sedan Karlskoga sedan Vintrosa sedan Kritinehamn x2. Hemma 21 nånting. Brukar inte ha fikakorgsregler….. ibland har Anki gjort korg m gotter me just denna dag hade jag med lite nyttigt. De är så pass få på varje så de blir liksom inte mellan 1-5 st . Denna gång hade man med god macka på alla utom ett ställe. Så igår blev stora mack-ätardagen. Åt ett äpple på vägen hem i bilen o gick direkt o borsta tänder sedan .

Packade lite i min nyinköpta-tvättade Loppis-rygga. Rosa och med djur på . Hahahahha Man skulle kunna tro den var för barn. Ja men jag är ett stort barn i vissa lägen s jag tyckte den passa.

Som sagt mor o Birk camperar på gården. Med hundar o höns.

En spontan läger-grej blev de på mån/tis. Emma Asp och Maria Nordström ska träna 2 dgr och då kör vi käk och ett glas på kvällen. Var nog nån mer som hängde på.

Kände mej stolt.priveligierad,då jag snart har 3 st ”elever” som rider Grand Prix. De har dessutom ridit från LB och hela vägen. Emma kanske börja när hon red MsvB om jag ska va ärlig och de kan jag väl vara denna gång hahah.

Men tre stycken . Känns verkligen så kul och inspirerande. Pratade m Anki om detta . De som vi tror är grejen r hela paketet. Rätt stöd i rätt läge….den mentala biten…..den uppvisningsmässiga biten mm. Känns verkligen bra och vem vet kanske jag själv sprattlar runt i en Grand Prix nästa år.

Anki Almlöf-Rabalder
Anki Rabalder LA

Ocean o Madde vann LB
Ocean
Emma Asp Q