8 maj

05.56 Fikar. Tänker när jag ser fina unga hästar att nu är de så att man får tänka avslut. Inte kul alls. Man är för gammal. Som vanligt har vi alla olika önskemål med saker och jag vill fortsätta där jag är nu ”typ”. Inom vilken rimlig tidsram kan jag rida Rollo ex vis? Han är 2 år….Kul att rida när han är 5??då är jag 67….Nu säger/tänker många : Jag är minsann 70 eller liknande. Ja absolut men jag rider egentligen mest för att tävla. SKulle jag inte tävla kanske jag skulle börja teckna? dansa? eller nåt annat.

Nog om de. Igår red jag alla… Odi bra. Väldigt lätta korta pass på de andra 2. Idag alla igen.

Hade lite ärenden i stan . Tänkte mej en em ensamtid i stan. Jag är för stressad. Inte kul alls. Jag tänkte jag skulle handla o småbörja lite matprojekt inför midsommar och göra efterrätt till läger.

Börjar på Bergvik. Handlar. Köper en onödig vinflaska (har många dricker för sällan) och en liten Absolut. Vodkan är till pajdegen. Gjort slut på Lars flaska, han vet inte de än…..Pajdegen blir sprödare av de.

Då va de ev. vardagsridstövels-köp. De jag har har gått i sönder på insidan och skaver på sadeln.Fick lite snik vibbar o tänkte jag skjuter på de nån dag? Så dumt. Sättpotatis ska fixas.

Till blomsterlandet och höll mej från att shoppa loss bland krukväxter o annat. Köpte potatis o sättlök. Två fina perenner med blålila bollar. Glömt va de heter.

Då kommer jag på jag glömt köpa grädde…. in till Lidl. Köper grädde och smör som jag oxå glömde. På gång hemåt. Förhandlar bort inköpet av lådor till nykläckta kycklingar med de att de kläcks inte riktigt än. Åker hemåt. Kommer på jag glömt Dajm oxå…. ska ju vara i glassen. Får stanna vid en tredje affär o handla. Så stressande detta är!!!!!!

Hemma. Sätter igång med att göra pannbiffar med ost som gratineras i ugn. Gör sedan en misslyckad köttfärsröra. Får bli nån gratäng-bas.

Gör en glassefterrätt. Glömmer vispa äggvitor först men de verkar ffunka.

Sätter potatis och lök samt de andra nya. Får bli blått vid utebanan.

Hjälper till med en medicinering i stallet. Lägger mej i kvällsfodringen fast de inte va jag utan en som skulle rida senare. Bra där.

In igen och äter lax m potatis. Undersöker mitt fästingbett. Har gjort ont hela dagen.

Pillar ut som en plupp ur bettet. Känns lite bättre. Sover med spritkompress.

Soffan. Somnar till Mello. Lägger mej.