6 maj

05.55 Fikar. Alltså jag börjar med MAJ månad. Hur underbar är den inte????

Tävlingshelgen avslutats på ett bra sätt (iallafall för Festus) Han har verkligen utvecklats då han kan ,som igår, gå en Intermediare I på samma procent som förra året. Förra året ingen teknisk miss , i år flera tekniska missar dvs stanna för fåglar i öppnan…..missa tvåorna(som vanligtvis är vår paradgren)

Ändå samma. Traven bättre osv. Jättekul.Lite svårare att rida inomhus men så duktig.

Bestämde igår morse att lämna Iogurte hemma. Han ville inte till mej varken i hagen eller boxen. Varit så på slutet. Jag är ingen Horsewhisperer men de och att han har stått emot de sista ,var sej inte lik på tävlingen osv. Ringer idag för en kontroll.

Idag skulle jag vilja dagen va två dagar. Så mkt jag vill klämma in. Städa….rida….loppis….handla hästmat…..vila…..mm. Vi får väl se.

Blev avbokad i Grevagårdens SM vecka. För få starter. Hade de på känn när jag kollat tdb. Behöver då nya planer. Hade bokat billigt boende i Sigtuna inför Märsta dömning lördag o tänkte åka direkt MEN nu kanske Vara ska träna fredag i stället och inväntar besked och behöver veta idag. Karlskoga torsdag.

Lyxproblem men de behöver planeras.