10 maj

05.46 Fikar. Då jag var på vift mest hela dagen i går va de vilodag för hästarna så behöver rida idag då jag är i Stockholm i morron. Tajt med tid idag oxå…. träningar o till mor på Hammarö o bestiga hennes vind för nedplock av grejer.

Blev igår invinkad av polis bortanför Stolpen. Alla blev invinkade…..Tre rader med bilar stod o väntade.

Jag såg polisen i ”min” rad och tänkte Oj vilken snygg polistjej…..Nästan som på film. Hon kom fram och jag vevade ner rutan. Hon sa Hej Christina……Hästtjej…..Men sa jag är du polis??? Jag fick för mej då va GoGo dansare. Ärligt så trodde jag de. Eller nån sagt de. Hon skrattade o sa nej.

Jag hade minus i promille så jag fikc köra vidare.

Roliga träningar och tillbaka hemma vid 17.

Åker vid 8 mot Stockholm i morron och förväntas hem till en redan startad Mello. Går de bra? Ja de gör de. Vilket spektakel….mer ljusshower än musik eller så är jag gammal i mitt sinne.

Har inte så bra koll på mina egna tävlingar framledes. Ingen anmäld ännu. Ska döma 4 helger på rad nu och inte nästgårds direkt.

Mor har köpt ett jättefin hus i Molkom. Ganska centralt ,jättefräscht. Tycker hon gör helt rätt. Hammaröhuset är förvisso fantastiskt med sitt läge o allt men oxå en belastning med gård och allt runtomkring. Även om hon springer upp o ner i trappan så vet jag själv att de blir knöligare för vart år.

Snöröjning osv på vinter. Närmare till Birk dessutom så han är helt lyrisk och kommer väl o flytta dit.