29-30-31 juli

06.57 Fikar med en lätt brännskadad fot. Handtaget till kaffesumpen släppte så sumpen föl över min fot. Den va varm kan jag säga. Blev blåsa…..o rött men de kunde varit värre. Kunde fått den i ögat. Om jag hade haft riktig otur. hahah

Hemma i natt kl 01.00 från en tur till Boden/Luleå.

Stora tävlingar på ett sätt men mindre än här på ett annat sätt. Platsen mkt mindre än Björkis. Men vilket pådrag med priser. Tror en ryttare kammade hem 40.000??? Ja de va en upplevelse. Hela tävlingen hade som en otroligt vänlig aura kring sig.

Kom på fredag och blev hämtade på flyget och körda till tävlingsplats. Där fick vi låna en bil och köra till hotellet i Boden. På lördag morron tog jag en regnig promenad och sedan käkade vi frukost. Lars var med oxå. Han körde mej till tävlingen där jag mötte upp med Lotta och en mkt trevlig finsk domare. Givetvis är Lotta F lika trevlig som vanligt.

Dömde relativt få ryttare men tiden var väl tilltagen o vi var klara vid 18. Lars hämtade o vi åkte till hotell. Bord var bokat. Käkade halstrad Tonfisk och hjortronparfait. Födelsedagsmiddag typ. La oss vid 22 och en ny promenad på morron. Kortare dag men planet gick inte förrän 17.30. Fick skjuts dit .

Planet försenat pga oväder på Arlanda. Bussen till Uppsala och vår bil sprack tidsmässigt. . Fick bli hämtade. Ca 2 timmar senare än beräknat kom vi hem. Lars körde hela vägen. Jag blir SÅ trött i bilar på kvällen. Fyyyy så de va tur.

Denna vecka stundar med många träningar idag. Tävling onsdag. Helgen ej riktigt spikad. Fått förfrågan om dömning LAG SM men de är lite osäkra. Kan ju bli mkt strykningar så jag sa jag kunde vara en stand by några dagar till.

Mina hästar tagit de lugnt sista veckan. SKa få några dagar till.

Blev lite som ett miniatyrläger idag. 2 som sover över o ska käka ikväll.