26 juli

05,51 Fikar. Har fixat Ryttarmeddelande o startlistor till onsdagsdressyren nästa vecka.

Vaknade lite tidigt idag. Eller tidigare.

Idag ska vi lägga ägg i kläckaren. Ett nytt försök. Denna gång utan att mata skator med kycklingar. Har ägg från Jocke så vi kan dela på generna så att säga (Jocke har oxå höns) Behöver oxå städa hönshuset, skulle då behöva munskydd, blir ett sånt damm där inne o börjar man sopa o greja blir de jobbigt.

I övrigt en tur till kliniken . En häst behöver spola sin tårkanal. Några träningar.

En stor organisation o ordna när man ska vara borta. De där med att låsa o stoppa nyckeln i fickan vore rätt skönt. Hundar.. höns…hästar…. Helt plötsligt så va de inte så många kompisar på kö….. hahahahahah Törs man säga så??? Ja de gör jag.

Nej jag får bra hjälp. Nu sa jag de oxå..

Plockade av andra busken vinbär igår och kokade saft. Planerar i dessa ridfria dagar att ta en tur i skogen o plocka grejer. Men så ledsamt att de har röjt i sönder skogen. Alla mina svampställen borta.