25 juli

05.46 Fikar Noll huvudvärk. Gött. Friskt ute. Nyregnat. Igår mockade jag stallet. Klar 9.00. SKönt. Fixade lite med grejer från helgen o de kändes som en ”semesterdag” Ringde till SAS o prata om biljetter . Sedan la vi på och jag bokade biljetterna. Tänk hur de är emot förr. Då ringde man eller besökte o bokade. Faktiskt lite mysigare men kanske inte extremt effektivt. OM killen i telefonen skulle hjälpt mej hade de kostat 400:- per biljett o vi va tre st. Herregud.

Nu har jag bestämt att hästar ska vila mellan 1-2 veckor. Mentalt en semester för mej oxå. Iogurte kanske lite tveksamt. Men vi får se.

Hade en träning nere i Molkom på en bana. Kylskåpsstädandet var i full gång. Drog oxå ut de från väggen…de har läckt ibland så jag har trott de är nån hund som kissat men de kommer liksom en stril.

Tömde de…städade och drog ut. Ja då några behållare var fulla och ett slags rör. Fixades. Tebax o satte in de nydiskade hyllorna mm. Vilken känsla de är när man sätter tillbaka grejerna. Magi.

Gick ut o plockade av ena svartvinbärsbusken och kokade saft. Den blir oxå magisk.

Kvällsmat blev hård macka med en kopp te. Hittat ett te jag älskar ,förutom svart vinbär, Bengal spice. Först visste jag inte att jag gilla de för de va så speciellt men de gör jag verkligen.

Engelsk deckare o sedan sänga. Trött på alla soffprogram & bryggor som går på TV. Kollar engelska thrillers. Senaste var Crime.rätt bra.

Sedan funkar Inside the ambulance England-Dr Pol…..Djurprogram orkar jag inte se längre…dels för jag mår dåligt när de äter varann.. dels för sorgen när kommentatorn berättar hur vi människor förstör och hur snart allt är borta. Vill hålla för öronen. Fast jag vet ju egentligen men bestämt mej för att luras med en del grejer..

Gillar frågesport typ Muren,Filips o Fredrik….postkod….på spåret mm.

Idag nästa buske o talar då om vinbär. Ev ett stadsbesök…nån träning. Kanske prova hingsten som jag inte ridit på 1.5 år.

I morron mer att göra, tors träningar åt Örebro…fredag åka

Som en tavla