05.44 Fikar. Rätt ont i huvet. Detta mysterium kanske vi aldrig får veta sanningen bakom. Hahahah

Mysteriet varför den första texten fick stor fet stil….de får vi heller aldrig veta.

Igår red jag Iogurte hemma. Känns bra med lite slö för skänkel. Tror helt enkelt de är svårt att ”temperera” dessa Lusitano. För mkt eller locket på. Det är väl bara o hålla på helt enkelt o försöka lösa den gåtan(om de nu finns nån) Rida bättre kan tyvärr va ett svar. Inte 100% för ibland rider man dåligt o de funkar rätt bra ändå. Just den mentala biten hos häst är en sak ,de tekniska en sak. Vissa hästar är tekniska men svåra att få att blomma ut i övrigt Vissa trassliga tekniska men blommar ut både här o där. Spänst schvung etc….

Packade in Festus 10 o åkte till Hagfors. Lasta ur ,sadlade o red ner till banan. Han har aldrig varit på den banan. Gick oväntat bra. Red runt 30 min o kändes helt OK.

Gjorde en Stålmannen i lastbil och startade dömningen 13 00. Väldigt lätt sådan . 16 starter totalt.

Pratade med domare…. om grejen med få starter och de är inte bra och vart är problemet. De kanske inte ens är ett ”problem” man kan bara inte har råd. Då får de vara så. Eran då tävlingarna försvann???

Då jag är ALLT- Domare,arrangör och tävlande tror jag man ska passa sej för att tjäna på allt. Man kanske ska släppa en del grejer o fundera på vad en vinst är? Kanske mer långsiktigt. Låta nu och kanske nåt år framåt va skit-år. SOm en affär som har ett + .- noll på nån vara till förmån för att folk ska gå in överhuvetaget. Kanske är så att folk gör en budget för tävlingen??Som tur är gör inte jag de. Vill inte veta.

Dömde-lastade 18.10 och for hem. På stallplan 19.20.

De va fodrat men jag mockade ur de sista kluttarna ,te och macka.

Idag ska jag rida båda här hemma.Mocka och fixa. Känns bra, de är ngt tätt mellan dom men ingen fara men kan ändå va skönt o veta att man ridit. Sedan blir de dusch och flätning. Avresa nån gång efter 12.

Ikväll behöver jag ta tag i flygbiljetterna till Luleå. Har proskraterat detta så att säga. Man halvskäms för arrangörer när de blir så dyrt för så lite.

Inte idag