21 juli

6.06 Fikar. Idag + 7 grader ute o man fick vibbar av vad som komma skall. Är de ens roligt med vinter. ?

Igår red jag bara Festus. Rätt fin. Galoppbommar. Han ska idag följa med till Hagfors o kika på banan. Sedan får han vänta när jag dömer o följa med hem. Rider inte förrän em lör. Har tyvärr inga möjligheter att vara kvar. Jättetråkigt då det är en del av tävlandet men för nära och denna gården.

Innan avfärd idag ska jag rida Iogurte. Åker vid 10.

Igår va de lite rörigt. Madde kom o red igenom GrandPrix programmet o just den delen va inte rörig utan ganska bra. Det va alla turer som var sedan. Affärn o köpte grejer till mitt saft-görande. Morsan på jkaffe o smörgås efter ha dragit på en väv. Granngården, Blomsterlandet o köpte 3 perenner att sätta framför domarburen. Hade en träning och hem för en träning.

Blåbär o hallonsaft kokande. De blev några flaskor som nu står uppradade i frysen. Hälften av rekommenderade sockret. Blir friskare o mer som en måltidsdrycksvariant.

Så nu blir de stall och lite fix innan avfärd.