18 april

05.58 Fikar…lite kallt kaffe. Suttit o knölat m träningstider i ”österut” gruppen. Glömde va alla skrivit så jag får fråga om så att säga.

Lars förbarmade sig över bajsinfernot. En mästare på grovstäd. Luktar nu inget. Hade enl uppgift fyllt en hink med ren bajs…..nu är de dock klorintvättat till förbannelse. Nu är tvättstugan grovstädad Skönt.

Igår va de oxå en rörig dag. Stall först. Birk försov sig. Red Iogurte som va fin. Träning och sedan Festus som va sådär. Sedan hämtade vi tvååring som blev städad från lera.

Gjorde en ostmacka o nyponsoppa som lunchades med i sadelkammare. Åt ingen frukost pga bajset.

Lastade. Gick in direkt. Kliniken . Exportröntgades. Lite halvlurvig lösdriftshäst. Allt helt bra MEN en konstig benbit i ett knä. Undrade om de vart nån spark eller nåt. Vet inte sa jag. Faaan oxå. Vi gick fram o kände efter nåt tecken på skada utifrån. Nej men nåt som fastnat lite i nåt… rakade och röntgade om. INGET. Snabbaste borttagning av benbit. Puhh. Jag hade varit så noga med grus på ben osv….

Hem med henne. Ringde köpare o berättade De ville komma direkt. OK. Hem o lasta ur. Lektioner väntade. Hungrig…fanns pasta o ärter. Åt detta Mitt i lektioner kom köpare och jag tog en paus o lastade. Passet kvarglömt på kliniken. Gud vilken röra.

Kvällsmat blev hårt brö o vatten. Faktiskt. Slut på allt. Finns i frys men mjölk o sånt va slut

Idag blir de att rida på klinik i Kumla. Roligt men har inte tid egentligen med tanke på infernot i kök och stundande Lidköpingstävling……..