17 april

05.56 Fikar. Ingen huvudvärk. Igår tävling. Var i stallet vid 06.00 Fixade. Jag startade 10 och allt flöt på.

När Odi kom in i manegen blev han helt introvert. Tog en god stund innan ja fick han fram. Vi har i 4 veckor ridit helt ensamma (för de mesta) Nu var här 6 andra som ”for runt”. Dörren längts ner öppen. Glömt o träna på de. Jag kände att de inte skulle gå så bra som den kan gå. Traven OK men står emot. skritten seg…..svår i galopp. När jag ”drev” gjorde han nåt byte osv…. Men oxå några fina betyg. Asfin när han är fin. Då jag numer är van Festus och Iogurte kändes ritten som 25%….. Men fick 65.5% Blev 4:a och slagen av 3 Björklidare!!!!!

Anders debuterade MsvC på sin 23 årige Timo som aldrig sett bättre ut. Jämt program och 66.7% Segrade då ”kanonerna” drog på sig missar.

Orkade inte rida utan vilodag 2 för de 2 andra hästarna.

I morse höll jag på o spy när jag kom in i tvättstugan. Nåt stopp som gjort bajs? kommit upp o dränkt allt där inne.

Då vet jag vad jag ska göra emellan ridningar, träningar och klinikbesöket. Gahhhhhhhh

Mysigt…. för jag hade INGET att göra idag.