3 mars

05.39 Fikar. Vaknade före 5 då Lars åkte till jobb. Idag en extra hemmadag då jag trodde jag skulle åka o tävla redan idag. Åker e lunch i morron.

Red Festus igår. Gick fint. Funderade lite på Fagersta för honom. Tillsammans med Iogurte som redan är anmäld. Sedan va de Johanträning på Iogurte. Han va rätt bra. Vem är 100% nånsin?? Inge fel o säga man är nöjd vilket i sig inte betyder att man vill bli bättre eller ens fattar ATT man behöver va bättre(rida bättre)

Jobba med piruetter där jag behöver bli modigare på nåt vis. Våga samla o sätta mer … Inga serier direkt utan byten på diagonal lite som jag ville o de funka. Ska inte göra nån ”ren” serie idag heller. Passagen bra och fick till en asfin piaff som sedan aldrig kom tillbaks hahahahah. Nej detta år ska jag ha som lär-år för han. Får tänka på han gjorde sin första LB som 7 åring och är nu 10 år.

Idag har jag lovat Carro o kolla när hon rider Candy(min) o sin Dorton.. Rida ett lugnt pass med mkt skritt på Iogurte. De hörde av sig från Mantorp och hade fått ett återbud på rum så jag tar ett rum på anläggning och slipper lastbil. OK om jag är själv men två i lastbil och minusgrader……

Fått fler förfrågningar om träningar vilket är kul.

Birk åkte till Idre igår.

ACTOR i Mantorp St Georg och Intermediare I 2019

Actor i Mantorp 2019. St Georg Intermediare I