2 mars

05.37 Fikar. La mej före 22…man säger ofta ”jag vet inte varför jag är så trött” men jag är faktiskt extremt trött ..från 18 på kvällen. Ja jag går upp tidigt… men jag är ju inte först småtrött utan nästan småsvimmar av trötthet. Håret fult..hyn ful. Kan de va åldern??? hahahahahaha

Nåja livet är lite knöligt rent allmänt. Vintern tagit hårt i alla möjliga hörn.

Igår longerade jag mina hästar över bommar. Tänkte de va en slippa ryttare dag och av ren hänsyn fick de röra på sig en stund. Inga roliga hagar nånsin men definitivt inte med iskocklar. Halva hagen mjuk o halva isgata.

Ska idag träna för Johan..med Iogurte och rider i morron o ev lite innan avfärd lördag. Behöver ju inte åka förrän em och rider bortåt 19.30. Fetsus jobbar på och vi får se vart han får vara med. Behöver ju se banan ..helst innan tävlingen.

En träff med mor efter mina ärenden i stan under em. Shoppade på Mio…var till Hööks. Jag skulle ha 2 grejer. Bägge slut. Alltså…..Stigläder som inte skaver på sadeln och ett par stigbyglar till. Köpte ett underställ/långkallingar inför nästa säsong. 50% rea. Morsan shoppade en snygg vår/vinter jacka. Hahaha sprätter omkring som en flicka o handlar jacka på Hööks…85 år…… kul

Åkte till godisaffärn o köpte chips o dricka o annat skit till Birks skidresa. Han skulle köpa iallafall.

Nu hörde transportören av sig. Den från Portugal. Om ca 10 dagar skulle jag tro, kommer hästen. Spännande.

Jag ska snart planka. Gör ju mina övningar trots allt. Planka mellan 14-30 min lite övningar m stång ,stretch och situps.. Alla dagar utom dagar jag bestämt innan på kvällen. Ex vis om jag vet jag behöver åka 7 och har stallet innan gör jag inget sånt.

Börjat i ny bok vanlig bok..deckare. Nja ska ge den 30 min till sedan tar jag bort den.