4 mars

05.55 Fikar. Konstig dag..eller inte? Jag ska tävla idag men sitter här i morgonrock. Startar sent. Ska mocka,rida o packa innan. Planerad avresa strax e 12. Räknar med bortåt 4 timmar i resa.

Igår red jag Iogurte ett uppmjukningspass. Inga samlingar eller serier. Bommar fram o tebax med mkt övergångar till skritt o paus. Ska rida lite mer idag på morron. Han är så bökig på framridningar så jag gör de för min mentala hälsas skull. Tog ett pass på Festus som va väldans pigg hahahah.

Nån lektion och hjälpte Carro med unghästarna.

Duschade Iogurte som va rätt rolig då han klätt av sej och var jätterädd för täcket. Förstelnad.

Gjorde varma mackor pizzastyle. Kokade en tomatsås m färsk basilika(har ju krukor)vitlök och körsbärstomater. De hembakta brödet som skars på längden. Hackade oliver,tonfisk ost + parmesan. Lars salami. Asgott. Lite olivolja på plåten innan brödet las på. Blev så där gött frasigt.

Idag frack….. de blir spännande.

Vi ska inom en snar framtid högtryckstvätta stallet. Missade de förra året….. gahhhh