22 feb

05.56 Fikar. Sov bra. Lite trött. Är ju i princip aldrig trött på morron….kan nästan säga jag inte vet hur de är. Kollade Biggest Loser igår. Hörde med ett halvt öra på när Pischa? talade gällande disciplin och motivation mm. Dsiciplin kommer ur rutiner o lite sådär. Känns igen.

Kommer ihåg på min bodybuildar tid då jag oavsett väder ….gick upp kl 5 och drack en kaffe och klev ut o gick en timme 6 dgr i veckan. Spöregn eller orkan. Spela ingen roll.

De va gött de.

Igår red jag Festus morron. Kändes fin o lite busig. Iogurte red för Johan och han va busig o rätt bra. Fick en lite mer Aha i piaffen(eller vad man ska kalla de)Han är bra när han är busig å ena hållet men lite vass o snabb oxå.

Johan kommer till veckan igen och sedan är de premiärstart den 4 mars.

Tror jag gör ett lugnt pass idag Cavalettiövningar. . Ska rida 4 idag. Men har inga större åttagande i övrigt. Funderar på att börja med Midsommarproppen.

Idag ska jag väga mej. Känner mej tung. Man har ju detta FRACK-användandet framför. Provade för nån vecka sedan. Va som vanligt. Men nu känns de inte bra.

Äter för mkt bröd tror jag.

Jag tycker ju redan jag är en ”mental coach” med god hjälp av Kbt utbildningen men kanske ska gå nån mindre kurs i detta. Man kan kanske hålla lite föreläsningar o annat???Funderar.

Jag har ju ändå tävlat i vuxen ålder dessutom i Styrkelyft SM ,bodybuildnig SM fälttävlan SM och lag SM flera ggr i dressyr.

SKa kolla upp.