23 feb

06.08 Fikar. Vaknade 5.30 Inte hunnit så mkt än. Mer än tänkt,konstaterat att skrivaren har hakat upp sej på ”skriver ut” Gett alla djur inne…torkat kiss på obligatoriska stället i tvättstugan(Skrutt) Tur de är ett ”bra” ställe. Jag fikar i min nya mugg.

Var till stan igår. Lite halvonödigt kanske men har tröttnat på att Festus(ganska fina träns) av nån anledning är snett. Bettet sitter på olika hål i sidostycken för att kunna bli rakt. Helt skumt. Hittar inget tränsa jag gillar. Jag gillar de som Iogurte har. Nu fick de bli ett rundsytt som jag absolut inte gillar men bara för o vara tvärtom mot mej själv så blev de ett. Bra pris-säkert dålig kvalite.

Byteslånar sadel m Anki A. Den jag lånar av henne har såna där stigläder man hakar på. Jag gav bort ett par jag hade i höstas för jag ”aldrig mer skulle behöva” nu behöver jag. Hitta ett par skänkta av en man som kanske är av grövre kvalite , inte vet jag men jag fick inte i ett par normala stigbyglar. Slutade med att jag hitta ett par säkerhetsstigbyglar utan gummi som jag fick sätta flätsnoddar som ersättning. Ser inte kul ut. Jag köpte ett par. 500:- fanns dyrare kan jag säga. Tyckte dock att mina va absolut finast. I nån mörk metall.

Tog en terapisväng till Myrorna och fyndade två nya kaffemuggar till mitt morronfika. Två fina vinglas och ett ljus. Allt för 80:_

Jag gillar o ha udda vinglas. Olika fina.

Jag har kikat efter fikamugg i ett år typ men igår small de. Hittade rätt.

Iogurte gick fint igår. Spänningsurladdningen för Johan va bra. Hahahah Festus pigg.

Behöver träna vissa delar ur programmet nästa helg. Finns en del krångliga eller en iallafall. Halvt igenom i galoppsluta…byte o sedan in i piruett.

Idag rida …stall. Ev läktaren. ev propp till midsommar….ev nåt annat samt träningar ikväll.

Lyssnar på 2 böcker. Den ena orkar jag inte ….vet inte om jag ska fortsätta. Den heter:

Jag var Mengeles patolog.

Handlar om en läkare som tillfångatogs under kriget. Blev Dr Mengeles högra hand i alla obduktioner. Fyy Faaan så vidrigt. Han blev ett ögonvittne och mirakulöst nog överlevde han och hans bok blev en av de första från Auschwitz