26 jan

05.58 Fikar. Har under kaffets bryggande gjort en sås till den ryggbiff som lagades igår. Det var en ”gåva” när jag var domare. Fick en kylbag med lite godsaker i. Inbillar mej att den va gårdsslaktad så jag kanske ska smaka. Men inte bestämt. Såsen blev bra

Igår red jag två hästar som inte va mina. Gick bra. Utebanan ridbar Puh. Lite morronmockning och sedan bar de av till frissan. Höll mej från att åka till Loppis utan handlade köttfärs o åkte hem.

Lagade en slags köttfärssås ,kokte spagetti…..gjorde mos och bakade 6 limpor. Var klar vid 18.30 då de va dags för soffan.

Planerade lite träningar. Det pluppar in både det och dömningar. SKa man klara ekonomin nu så får man ligga i alltså. Varför har de inte individanpassat barnbidrag? Flickor 1.60 på 50 kilo kontra pojkar 1.92 på dryga 90 kilo. Hahahhahahahah om de ginge 4-5 middagr per dag. Klart han får äta. Skoja bara.

Han är jädra bra Birk. Han har aldrig tjatat om vare sig godis eller annat. Äter ju inte speciellt mkt godis. Klart han gör när jag inte ser tänker ni och de tänker jag med.

Idag r de ridning fm och vid 12 åker jag med Festus för koll. På kliniken.