27 jan

05.39 Fikar. De är skönt o inte ha huvudvärk varje (nästan) morron…..

På måndag står namnet Gunilla i min almanacka. Ska bli så spännande,kanske inte händer nåt. hahah

Igår red jag Iogurte + en till som är här på lite ridning. Båda duktiga. Försökte hålla mej till min galoppfattningsplan o de gick så där.vet inte vad de är med mej….Kanske Iogurte ibland har lite dåligt inflytande på mej hhahahah.

Vid lunch lastade jag på Festus på lastbil. Glad i hågen sprang han in o ställde sej….När inte Iogurte kom blev han så förvirrad…..Va gulligt. Hela förra året åkte de ju tillsammans på tävling och Iogurte kom alltid in efter Festus. Lite olycklig blev han …

Inne på kliniken ett A barn. Behandlad. Min magkänsla rätt…igen. När en konstig stelhet dyker upp……som inte funnits förut. Har man ridit isönder? Svar Ja på sätt o vis.

Om man har 10 hästar och rider lagom säger vi ……beroende på allt möjligt såsom benställning…leders beskaffenhet….hovar…olika förmågor så blir de olika.. alla håller inte …beroende på olika komponenter. Ibland lär man sej att rida 3 ggr i veckan? Actor red jag 3 ggr i veckan a 20 min sista tiden. Kotsenskidan var lite för lång så den tändjes ut och blev inflammerad. Till slut går de inte. Vissa hästar klarar av att gå på ridskola i 15 år utan en dags hälta…..

Tänker på Festus. Ingen fara på taket alls men man vill ju förstå och göra sitt bästa. Kanske bara haft rodeo på isen i hagen???Hur ska man veta??

Så är de.

Kom hem vid 15 och då blev de lite städning igen.

Idag ska jag ta stallet. Longera Candy sedan sticka till Karlstad för lite träningar. Hästmat och mjölk inköpas. Rida 3 st i em. Kvällmys med På spåret stundar. Älskar soffan.Iallafall efter 19.00

I morron bär de av till Nora. Träningar på tapeten.

Planering för hästarna modell yngre är treårstest för Ragnar och 4 års för Candy.