21 jan

05.55 Fikar. Ska strax ut o göra stallet. Avresa 9 till Örebro för 2 dagars träning.

Lite leker inte ,inte jämt iallafall…..två hästar halta. Sönderridna ? Känns nästan så. För att de känns så är de då så????

Avvicci har blivit bättre o bättre. Förra veckan smög de sej på en liten ”häng” i vänster tygel. Börja nog i torsdags. Lördag red Carro o sa han va fin men konstig i vänster tygel. Jag tänkte antingen är de nåt i munnen….tand….eller nåt annat som stör. Kände i munnen så gott jag kunde -inget. Red två dagar och kände inte igen han. Bytte till snällt syntetbett igår. Trava o bytte varv……kände de va nåt.

Gjorde en hemmaböjning(lärd av veterinär) lite på vänster och mer på höger. Förklarar ”munproblem”. Är ju jättefin i munnen annars. Den hästen har ju en liten historia med detta så de kanske inte va konstigt-vad de nu är.

Festus däremot har sista veckan varit stel och styv. Han är ju verkligen så snäll ,de va ju när Johan va här jag sa de kändes lite som nackspärr i hela kroppen så vi skrittjobba ju mkt. Släppte ngt då MEN fanns kvar o klart de blir en allmän spänning. Gjorde samma med han och även där höger fram.

Han är dock en mästare på luftsprång i hagen osv. Jag kolla han på klinik i okt u.a. men de va då det.

Tider beställda.

Hemma i morron kväll.

Får köpa fler hästar så jag har……