23 jan

05.44 Fikar. Ingen huvudvärk på 2 dgr. Skönt. Så de är inte kopplat till arbete .

Lördag och efter stallet avresa till Örebro. 10 träningar blev de och sedan avresa till Motellet. Sätter in bilder på detta i morron. Det var som nåt K märkt från 70 talet men nice.

Anlände 19.00 och installerade mej och tog tonfiskmacka nr 2 denna dag. Hade de gött framför T V i skön säng. Sov underbart med öppet fönster. Började 9 på morron . Frukost på hotellet och sedan bar de av. Klarade hela helgen utan frostskador Bara de att jag visste de låg både värmefiltar o annat i bilen fick mej lugn. Hade på hemvägen 2 extralektioner och var hemma helt ”otrött” men mosig av kylan ,kl 19.

Te o macka och sängen 22.

Funderat på de halta hästarna. Jag tycker först jag ridit isönder. Sedan tänker jag igen. Om hästen då inte håller för 40 min arbete……mkt raka spår. osv så går de ju inte. Att hästar går sönder kan väl i vissa fall bero på ryttare….. Historiskt sett har jag dock inte varit så drabbad. Benställning? Ja ibland är de så. Festus står lite knepigt med ena frambenet. Ibland spelar de ingen roll ibland gör de. En del hästar har aldrig reagerat på böjprov hur än nån rider. Perfekta ben….halt ändå. Givetvis så finns de svagheter i hästar…ibland går de o träna ibland inte. Tror inte de finns en mall eller ett facit. Man vet inget förrän efteråt iallafall.

Ex vis: Du har en häst som är ren på röntgen och har bra benställning. Kan DEN bli halt??? JA men skulle kunna vara svårare men de vet man inte heller. De blir fan som de blir.

Finns hästar som aldrig passerar en besiktning men funkar ändå. Låt oss dock hålla tummarna för idag kollas den första.

Så lite mindre ridning denna vecka. Men de är mkt små andra projekt.

Här är interiören. SÅ Retro men de va rent o fräsch. Supersköna sängar. Vänlig tillmötesgående personal. Sov så bra!!!