20 jan

05.52 Fikar…eller fikat i dåtid. Har bokat ett rum i anslutning till min träningshelg i Örebro. Mkt träningar blir de och de ska bli skönt.

Åker 9 i morron bitti ..eller strax före . Hinner ta stall och rida Iogurte innan.

Igår va de träning för Johan. Iogurte väl med i sin ”utbildningsplan” Jobbar vidare med sin styrka i de svåraste övningar. Han är mest lite bekväm.

Festus lite stel och sätter liksom mentalt emot. Mkt framdelsvändningar och skritt där jag vill han ska ta kortare steg o inte kliva iväg. Blev bra.

Ska rida Festus och Avvicci nu på morron.

Var till en terapeut igår som var i anknytning till blodtryck o sömn. Avbokat 2 ggr men tänkte att jag går dit nu. Hade ju dessutom sagt till läkaren (som inte var inlyssnande) att de va livsstilsändringar som behövdes … inte sömnskola som han skulle ha mej på. Nåja skit samma. Hon var bra. Blir glatt överraskad när nån är lagom. Man möts liksom.

Sa att jag inte hade svårt att prata om saker och att jag hade typ 5 privatterapeuter i min vänkrets hahahahah . Intressant var de.

Passa på att handla på apoteket. Tycker ju jag har haft ont i leder de sista. Kan ju bero på allt möjligt. Men köpte Magnesium och C vitamin m nypon. Slängde med en Berocca oxå.

Nu är jag laddad.