12 jan

05.44 Faikar. Vakna av väckarmobil…mitt i en dröm. Var o kollade på svarta korsetter o behå:ar med nitar o grejer. Hahahhahah de skulle se ut de. Som ett gammalt luder. Nej jag har nyss köpt en mjuk sportBH på rea på Stadium. En beige ,de va väl därför de va rea bl.a Äcklig färg.

Igår red jag två andra och funderade planeringsmässigt om jag skulle rida Iogurte som va så knölig dagen innan. Utebanan men fasen va de blåste. Longerade lite först-tänkte jag. Dra åt pipsvängen vad han höll på… ja vet de inte är optimalt samtidigt så står de i isiga hagar och han har inte gått jättehårt så de va nog detta som kröp i honom dagen innan. Gick superbra och kändes pigg o fräsch.

Ist för att longera skulle man kunna rida 2-3 timmars pass men man vill ju ha energin men ……

Åkte till stan ,handlade hästmat o sedan till mor på ett artighetsbesök.

På hemväg var jag lite tidig för fodring så jag fortsatte en stund med påbörjad städning i sadelkammaren. Sedan som sagt kvällsfodring. Ser att ljuset är släckt i ena lösdrift. Säkring gått i hela huset. Fick mixtra med detta en stund . Sedan va de kvällen.

Idag ridningar o nån lektion och ett besök.