11 jan

05.48 Fikar. Har gjort en gratäng som står i ugnen. Det som fanns va bacon. Den är till Birk. Hade förberett igår med att skala potatisen.

Ett jävla blåsande ute vilket är de värsta jag vet(nästan) Hade sett fram emot att rida på utebanan idag ,vilket inte gick igår. Säkert bättre än inne i allt skrammel.

Ridning i går gick så där. Avvicci var superfin. Iogurte rätt off. Skulle vilja säga pälsen(tjock) för att skylla på nåt eller så red jag urdåligt. Festus bättre.

Idag ska jag rida 2 andra oxå så jag får se vilka som får vila.

Städade badrummet igår. Sköt Gillar ju o städa. Egenterapi.

Relationer är svårt. Varför är de svårt? Ofta kommunikation men oxå förväntningar. Inom alla raser finns ett mönster. Hästar kommer in i en flock och då blir de si och så….höns…. Det finns avläsningar av den andra individen att göra. Hur är man när folk kan säga ”hon/han är trevlig??? Troligen att man kan läsa av andra människor. Sedan kan man nog läsa av vad som behövs rent praktiskt typ bära nåt åt nån eller parkera ett släp om nån inte klarar. MEN de finns oxå ett emotionellt behov. Vad behöver den andre och vad är lämpligt nu?

OK enligt KBT kan man egentligen inte ändra på vad folk säger utan hur man uppfattar. Man får själv ”lära” sig att tolka om den andres göra eller inte göra. Visst. Ohållbart o uttröttande i längden. Gäller de flesta relationer.

Nog om de. Idag tänkte jag åka förbi morsan. Hon vet inte än men hoppas hon är hemma på em. Ska köpa lite hästmat oxå.