13 jan

05.49 Fikar. Ja den trettonde hit eller dit. år man en elräkning på 9000 så vet jag inte….va kan de bli idag???Som toppar. ?

Hörde om andra som fick högre osv men de beror på ruljansen i firman eller hemmet. Just nu va detta inte så kul. Behöver dessutom köpa hö. Jobba mer? Ska definitivt försöka.

Igår red jag Festus på utebanan. Just när de ljusnade vid 8 snåret. Skönt, längde långsidan minska osv. Ska köra idag mä. Jobba med hans smidighet. Red Aviccii på utebanan och de gick oxå fint. Iogurte vilade. Ska rida alla idag.

STäda färdigt sadelkammaren. Hinner jag ska jag börja i hallen här inne. Ett jävla rens behöver de bli. Skulle behöva en sekreterare som kan hjälpa mej sälja kläder. Det är SÅ mkt oanvänt som jag /eller vi andra inte använder. Gillar o städa o rensa. Ge mej tiden bara.Försöka sätta fart tidigt idag.

Kl 16.45 Avfärd mot stan o restaurang. Middag med dressyrdomarna i Värmland. Tror vi blev 12 st. Något bortfall men stor uppslutning.

Hemma lör med nån lektion och borta hela dagen söndag med träningar.