6 dec

05.34 Fikar. Kaffet nog kallt. 11 grader i huset utom bredvid vedspisen i köket. Sovit så där. Resfeber? Om det räknas så? Livet isig..beslut…allt färdigt…föl ….vatten som fryser….katter som pissar inne…blir gammal mmmm Så ja. Jag är ju så vimsig…biljetter….biljetter…koder appar….har jag beställt? Har jag inte beställt.

Nåja hur skönt ska de bli??? Stort gym finns. Värme ..promenader….bad….sova hursomhelst…..

Igår red jag trots isande kylskåp i manegen. -6 grader. Händer…..fötter. Ja det är väl ingen mening att upprepa sej. Hur faan ska de gå??? I vinter

Idag ska jag prova några fyror på Festus. Gillar inte inne och igår va han aspigg…..

Stadstur m Birk igår. Inköp av adapter och mat. Kollade efter magväska då de jag har/haft inte går att finna. Aha Myrorna. De hade både nya o fina beg. Köpte en Adidas för 40:- Oanvänd. Var o handla hästmat. Räcker troligen inte men nu finns de havre oxå.

Ska släppa ut sto med föl som haft hovböld. Spännande o se hur de blir för nu är Samanta kompis med de 3 som alla ”hatade” först. Kommer draken Lynx tebax ……

Kl 7 ska jag rida. Diskutera planen m Avvicci med Carro.

Är orolig för min mobil….den är sliten…dåligt batteri och stänger av sej då o då. Nu varnar den för data fattar inget. Inte sugen på att byta nu…..

Tandvärk. Tror de är samma scenario som andra sidan i munnen där det är tomt. En tand sprack som fick opereras ut. Känner att en fyllning är sprucken och tanden gick isönder för rätt länge sedan…… Som sagt ..inte bara o fara iväg. Hahahhah