5 dec

05.52 Fikar. Resfeber?? Snarare vad har jag glömt så vi blir stoppade nånstans för just de : Jag har glömt. Nåt papper …nån tid… nåt intyg. Resfeber? Snarare HATAR vinter ,behöver inte va sommar men idag -7 grader utan snö. Vad har frusit?Vattenkoppar ute. ?

Nej nu ska de bli gött o komma iväg av många orsaker. Städa hjärnan förhoppningsvis. Ett mäkta projekt men kanske kan gå, Ha kul m Birk. Att jag sedan blir yngre,snygg och brunbränd är en bonus. Man reser ju tillbaka i tiden??? hahahah

Igår red jag en innan det drog igång i stallet. Lektion,inridningar o annat folk som bara red…..Jag red Avicci . Festus rider jag månd tis sedan har han lite minisemester..

Har planerat om dressyrdomarmiddagen till den 13 jan. Blev väl mkt innan jul. Alla ska på nåt hela tiden.

Idag till Karlstad . SKa köpa en magväska….de är fult men bra. Adapter…hittar inte vår. Köpa kattmat så de finns osv.

Förmiddag blir de rida och stalltjänst.

Min tvååring Ragnar. Fasen så fin han är. Vilken balans och lätthet. Jag har inte blandat mej i inridningen alls men oj så bra de går. Han är en stjärna tror jag.