24 maj

05.58 Fikar. Fortfarande högt,speciellt undertrycket.men inte ont i huvet.

Nåja i går ingen roliga dag. Fick med hjälp av Jocke och snäll-Anders köra Samantha och föl till kliniken. Blev inlagd. Röntgad . Nån tur i oturen va de inte leden den ömma i utan mitt på skenan. Såg bra ut. Blodprov o hela kittet. Står kvar på kliniken. Efter trassel verkar de som jag har försäkring för detta.Det är en djungel när man väl ska ha hjälp med nåt.

Hålla tummar helt enkelt.

Tävlingen . 3 dgr regn boende m hund i hytten på bilen…..tur man inte är jättetjock eller jättestel. När man vaknar 02 första natten o svettas….kissnödig och huvudvärk. Man ska ner …från slafen. hinderbanan av hund,sladdar..kylväskor…påsar av alla de slag…ut kissa. In hitta treoröret och fixa ,stänga värmen. Sov inte mkt mer sedan. Baksidan av att vara morronpigg. Detta blev nåt liknande även dag 2.

Huvudvärken som jag inte relaterade till blodtrycket höll igång hela nätterna speciellt.

MEN man kunde prestera ändå.När de gäller gäller de.

SUmma summarum: Iogurte rätt på hugget….Inte tittig men mötesskygg och spänd o hoppig för småsaker. Nåja . Jag hade fått för mig jag skulle ha kandar för o få han starkare(dumt då när jag tänker på de…behöver fram för den berömda……skänkeln)

Rider in på banan…..Innan startsignalen tar jag en tur förbi domarna och precis när jag har vänt ifrån kortsidan sticker man ut en stor bjällra och Dingdongar flera gånger. Iogerteflyger i luften o blir tokig.

Hade jag varit på framridning hade jag nog suttit av, Men nu skarp läge. Får stopp rätt snabbt,förböjer till höger o säger i skarp ton : FYYYYY

Hahahaha varför vet jag inte ,kanske mest för min skull. Fattar vänster galopp och börjar. Gick OK inga missar direkt men behöver bjuda fram till bättre stöd. 64% och kom 2 a *2* MsvA1

Fetsus….blir ju lite blyg har aldrig varit på meeting så de blir mkt liksom. Startar först MsvA ..Jag ber min hjälp att ta av skydden. Jag rider in på banan. Stoppad. Har boots kvar. What??????

Nån springer in o tar av. Jag kör. Känns rätt OK lite trög kanske(blyg)

Nåt byte blir jämfota tror jag. OM jag inte hade fått minus 6 p för bootsen hade jag blirvit 3 a men nu första utanför.

Festus dag 2. Ny bana men de gjorde tydligen inget. Kändes fin. Kunde för dagen inte gjort så mkt bättre. 69-67-67% av domarna och seger Så fina kommentarer…nästan de finaste i mitt liv faktiskt.

7.5 på piruett o serie….

Iogurte Prix St Georg *3* Tog tränset. Kändes bättre. Mkt bättre faktiskt. Efter skrittpiruetter så vänder man snett igenom i ökad skritt…. precis när jag vänder far han iväg och jag vänder mej om ..ett barn i oknäppt regnkappa hade bråttom. Blev ombedd att tagga ner . Iogurte landar och de hänger i till första slutan där han är hemsk men de släpper. Domarna struntade i fadäsen då de såg barnet . 65% och en tredjeplats. Men där ser man….denna ritt kändes mkt bättre än hHammmarö ex vis. Det är inget o hänga upp sig på utan skönt att man kan hålla sej på dessa %

Idag rida ala. Red inget igår. Sedan Örebro.