23 maj

06.40 Fikar. Helt urlakad. Mår faktiskt ”sådär”Nummer ett: Kan då inte klaga om man tänker på helgen!!!!

Vilken helg. Nu är klockan ganska mkt så jag hinner inte ta de faktiskt.

Jag börjar när jag kommer hem kl 18.30 igår. Lastar ur. Tittar till föl. Kan inte få de att gå upp utan att tjata på de. 39.8 i temp. Ser uttorkad ut. Får ringa distriktet. Kommer inom en timme som tur är. Dropp….och lite annat. Åka till nån akut?? Det är 12 timmar till Karlstad öppnar.

Jag får en spruta att ge om 6 timmar dvs kl 03.00 vilket jag gjorde. Nu ska jag kontakta Karlstad o rådfråga troligen åka in.

Så vi får se.

Grejen va att jag sovit ca 3 ggr 2 timmar och varit mkt vaken i lastbilen. Haft huvudvärk. Så jag hade planerat komma hem o ”chilla”. Inte o få ett stresspåslag.

Mer om tävlingen i morron.

Har typ idag på mej…..i morron Örebro,Uddevalla ons….Karlskoga tors och lör/sön Norrköping o döma…Just de hemma fredag …….