4 jan

05.57 Fikar. Tycker de är varmt i detta kalla hus. Fel på min egen termostat. Övergångsåldern är långt borta så de är inte de.Om jag bodde själv eller bara m Birk vore de billigt elförbrukningsmässigt men de bor nån som heter Lars här oxå. Som fryser

Igår red jag tre hästar. Rätt ordentligt .Skönt. Em åkte jag o Birk till stan o dels bytte ett par värmevantar som Lars fått i julklapp. den ena funka ej. Hästmat och människomat. Birk va dessutom i stort behov av slalomglasögon ….Vi gjorde en jobb-deal. Så de blev glasögon. Halva priset på kläder Intersport ..blev en luvtröja o vit sommarTshirt.

Hemma gjorde jag ett storkok köttfärssås och frös ner i burkar. Idag blir de pannkaksstekning. Först stalltjänst och rida.

Har redan fått trevliga förfrågningar om dömning…borta i Norrköping,för hela året. Det är så svårt att planera detta. Ska dock försöka.