5 jan

05.44 Fikar. Tralala huvudvärk. Som en kär gammal vän. Nåja den försvinner snart. Lite som allt möjligt gör. Ens magrutor…pengar som varit sparade på banken..en del goda? vänner…spänsten i skinnet….lystern i håret….etc…etc… listan kan göras typ oändlig.

Igår red jag 2 hästar. Gick rätt bra. Festus är det formen,blir lätt styv i överlinjen men jobbar stenhårt med de. Byten till höger kan lätt bli magiska,skulle sätta 9 om jag dömde. Eller nåt. Till vänster lite hög i form så de jobbar vi på och igår blev de några riktigt bra.

Idag ska jag rida 2-3 och sedan åka till Karlskoga.

Jag satte nytt rekord i plankan igår 32 min. Jag kände innan att jag skulle klara de. Jag provar inte o maxa …tar bort provar o tänker ..idag kommer de o gå. Ibland är 10 min asjobbigt o då får de va de. De känner jag oxå innan…som idag ex vis.

Domaruppdrags förfrågningar kommer in. Har därför grovt sett över tävlingsterminen för att kunna svara. Det är inte jättelätt då man har 2-3 hästar som ska tävla. Lyxproblem -ja vet. Både att bli ombedd att döma och ha tävlingsklara hästar.

Igår försvann julgranen ut i en hästhage….och TV rummet återställdes samt städades. SKönt. Är lite ledsen varje gång jag slänger ut en gran…känns konstigt.

Hahahah ska jag göra om de blir mer snö