3 jan

06.00 Fikar. Kaffe på morron. Så gott….sedan kan de mer eller mindre kvitta.

Igår en tour med träning. Var lite här o där. Bla åkte jag en väg jag aldrig tagit förut. En väg mellan Filipstad och Hagfors. Lite spöklikt emellanåt. Nedlagda fabriker som ser ut som mentalsjukhus….hemska boningshus men oxå några jättefina där de troligen bott fabrikschefer eller dyl.

Åkte 8,30 hemma 19.30 såå de va full dag.

Skulle idag behöva ev byta Lars julklapp. Värmevantar som jag inte tycker funkar. Knöligt med lastbilen men de får gå.

Ska rida fm iallafall sedan får vi se.

Ev inget Örebro i morron men Karlskoga ons tord tror jag….

Inte lätt att planera alltid.

Eftergift-rakriktning. Borde vara ett ledord i ridning eller de kanske de är redan. Det ena före de andra eller vad är först? Lydnad? Spännande o försöka analysera. Njae lydnad betyder inte nödvändigtvis eftergift eftersom man kan lära en häst kommandon…typ fatta galopp när man skriker Västerås. Den är ju lydig men ej eftergiven nödvändigtvis.

Spännande. Idag vill jag dock ha eftergift o hela köret.

Min näsring for ur nånstans när jag torkade mej efter en dusch. Hittar inte vart jag lagt reserver och visst behöver jag smycken i näsan ….så de behöver jag oxå införskaffa. Men de är en av de få grejerna som kostar lite faktiskt.Är ju inte mkt heller men kostar därefter.