1 dec

06.10 Fikar. Huvudvärk.Pappas födelsedag. Han hade oxå mkt huvudvärk kommer jag ihåg.

Lugnt på stallfronten igår men inte inne. Åkte in till Stuvbutiken …köpte färg,tillbehör och tapeter till hallen. Lars ska köpa matta idag.

Fullt ös. Skrapade fram en fin stock som nån tapetserat på.

Hallrenovering.Innan allt börjar åker jag till stuvbutiken. Jag diskuterar med personal och blandar till en nyans. Går till tapetstället och köper stuvbitar som jag gillar och som räcker. . . Kommer hem och vi börjar skrapa o fixa. Då ser vi att färgen jag blandade till ÄR den färgen några lager under befintlig färg. Samma med tapeten, mönstret lika på min nyinköpta som på den längre ned i lagren på väggen . Så spöklikt……eller ÄR jag huset liksom????Skrapar fram en fin stock som är övertapetserad och målad.

Sedan tog vi in alla fölen m mammor. Tror de har ätit saltsten så deras rumpor behöver tvättas. Inne på tork först. Tur och skönt då de va minus 13 i morse. Ska rida och tvätta . Sedan fortsätta med projektet.

Framskrapad stock.

Så många lager tapeter. Tänk om de kunde berätta……eller inte

Likadan färg som jag valde ligger under..

En skymt av gammal tapet. Samma mönster som jag valde ….utan en aning