30 nov

06.05 Fikar Hahahahha skrivit fel datum eller glömt nåt. Orkar inte bry mej. Har tagit rätt på mitt slowcooked Gjorde en sås. Portionerade upp.

Det blir inget Örebroande idag. Det betyder hemmadag. Hemmadag utan att rida betyder göra annat-dag. Hästarna ska vila idag.

Plocka bort lite utemöbler o fixa lite mer ute. Inne finns en hel del kvar att pyssla med i form av RENSANDE

Igår red jag. Iogurte reds med domnade händer. Inte helt lätt. Fy va jag frös. Tinade typ när jag va klar. Sedan var jag då lagom till Festus….

Mötte upp Birk och åkte sedan till Karlstad för vintershopping. Skor till Birk. Lärde oss att vi får fråga : Vilka skor har ni i storlek 47??? Urvalet blir litet men så är de. Hittade ett par kängor som fanns i 47. Andra kunde beställas på nätet. Man kan förstå att de är orimligt att ha 47 i alla varianter. Men oxå svårt att köpa skor på postorder. Ett par termobyxor kom med En stunds dividerande om hur coola de va i slalombacken kontra vänta på bussen i 15 minus. Kändes som man vann. Även val av storlek vanns av mig o mormor.

Lite handlande på mataffären. Hem o lagade köttfärsbiffar m ost o gurka samt köttbullar till Birk. Grytbitar fläsk fick ligga i slowcookern som tidigare nämts.

Plankade 23 min igår. Lätt. Kunde kanske tagit rekordet på 30 min men kändes inte viktigt på nåt sätt. Idag blir de en kortare då tiden rinner iväg ser jag.

#Svarten” i Falsterbo.
6 år e El Bundy-Waidmanshell
Väldigt speciell…dog av en brusten aorta tyvärr