23 nov

05.53 Fikar…mer huvudvärk. Igår blev det ett stort steg för Birks rumbyte. Han sover där i detta nu. Möbler på plats men ska fixa garderobs-väggar o lite annat pyssel men de jobbigaste gjort. SKa sedan göra kontor i hans gamla med två sängar i dessutom. Sedan kanske de blir ett sovrum i sovrummet ist för kontor. Inte optimalt.

Jag gick ut i går och ,lite tom efter helgen, och minus 8 grader och tänkte när jag började mocka…… fasen jag tar den där veckan med vila för alla hästar. Så jag hinner annat(typ rummet). Inge sugen o rida,kallt,mkt i huvet osv….. Då ringer min kompis från Norrköping o berättar planerad ankomst senare på kvällen. Kommer då ihåg att vi bara för någon dag sedan snackade o bestämde hon skulle hälsa på måndag o sova till tis. Hon gör så ibland och tittar när jag rider osv….. Hahahhahh ja men va bra sa jag,som jag verkligen tycker. Men är ju så vimsig.

Då va de bara att rida…3 st. Men så bra de gick. SÅ de va skönt. Grejade lite inne och åkte sedan o hämta Birk för o sätta högsta fart. Fanns ingen sovplats o rum iordning så de blev en spark i röven på oss alla. De va bra. Hann t.om städa köket o ta ut mattor…såg ut som nån centralstation i Mombasa eller nåt(fördomsfullt).

Hon hade kvällsmat med sig i form av en magisk fisk/skaldjurssoppa. Allt tog slut.

Fick en julklapp….fin julgrupp OCH en sådan där lång Whip täckjacka som många har nu. Wow säger jag. Vilken jävla present rent ut sagt.Behöver byta till 42…..

Satte oss vid TV …kl 22 är de ett sjukt program på TV11 från England. Där man väljer date och börjar med att få se 5 underdelar av nakna..och diskutera dessa med programledaren. ..välja bort osv. Inget BRA program men stört och konstigt. Bakvänt typ.

Idag rida fm och åker till Örebro e lunch..