24 nov

05.53 Fikar. Fyra veckor till julafton. Är de lika roligt som förr???Birk som gör lista på allt han behöver till sin Cross….Svårt att överraska nuförtiden .

Men man kan ha de mysigt…kanske.

Igår red jag o Marie kollade Gillade hästarna och de måste man nästan göra. Ngt partisk kommentar .

Åkte till Örebro och bytte julklappsjackan till en storlek större. Underbart. Handlade lite i mataffär. Träningar till 20….hade glömt att den manegen hade en ”ej ändrad” klocka och jag va färdig 21 och tänkte när jag gick ut….hemma 22.30 SEEENT. Startar bilen o ser den är 20. Blev nästan lycklig..för så lite. Hahahahah

Huset ett inferno. För mkt planer för lite tid men mkt vilja. Birks rum ska färdigställas. Hans gamla rum bli kontor/gästrum. Sovrummet möbleras om. Hallen ändras. Helst ändra entre men den iden är inte uppstartad ännu.

Idag Karlskoga.

NEDAN – BRA STEGE om man inte vill alltså