22 nov

05.44 Fikar. Huvudvärk…inte mkt men som en liten hälsning.

Ja då var 2 intensiva dagars träningar till ända. Jag hann klart stallet innan jag åkte kl 8 lördag morron. Startade 10.30 och avslutade 19. Ett trevligt gäng ÖrebroRyttarteam gick på restaurang i Örebro och jag skrällde till o hängde på. D va en Grekisk restaurang i nytt område.

Tebax på gården vid 22 och …la mej. Skönt. Började 8 på morron och avslutade 17.30Ca 12 ryttare per dag tror jag. Gick riktigt bra. Ibland får man ett bra flyt och de kändes så. Hade ju lastbilen för upphämtning av fina möbler till Birks nya rum. Dessa stod i Vintrosa hos Anki A. Supersnygga ”kill-möbler” så de ska bli fint.

Men FY FAAN när jag kollade termometern i morse. minus 7.5 grader. Nu har väl vattenkopparna ute frusit. Nu börjas de…….

I dag rida och vara hemma. Fortsätta med rummet där nere. I morron Örebro och Onsdag Karlskoga.

Noterade att otroligt många redan har adventspyntat…jag gör de till helgen.

GÖRGO