27+28 mars

07.10 Fikar. Snurrig m tiden som vanligt. Backar lite i tiden. Natt till lördag..kl 03.00 ser jag på paddan att de är dags. Jag och Lars springer ut. Jodå fölis på väg. Lars hjälper till. Med en gång den är ute säger Lars: Å nej….. Fattar inget.. Jo nåt med näsan o mulen.

Pigg o glad. Diar och är egentligen ”frisk”. Skickar till Henrik som var bokad i annat ärende senare på dagen(som tur va) . Han kommer m hemska besked det man redan fruktat eftersom fölet inte kan hålla in tungan eller få ordning på munnen.

Googlar på Wrynose syndrom och ser…

Dagen går ju ändå men börja med att bryta ihop en stund. Stackars Sabona som är en sån go och omtänksam mamma. Tar hand om detta föl ,så hjärtskärande.Jag tar fegisvägen och orkar inte titta längre. Vill inte få nån relation alls.

Detta va Toscamoons barnbarnsbarn tror jag de blev.

På em kommer Henrik och tar lite munkoll,vaccination och detta. Jag går in före och har hjälp med allt de praktiska.

Lider med mamman allra mest.

Tänkte ”dränka” sorgen men efter 1.5 glas vin somna jag o fick dessutom………huvudvärk-

Idag är de en annan dag.SKulle behöva en microsemester fylld av terapier av diverse slag